Är du vår nya kollega?

Vill du bli vår nya kollega och brinner, precis som vi, för HR. Skulle en roll som konsult med uppdrag på olika bolag där den ena dagen inte är den andra lik passa dig?

Vi på HR Support har fått ett fantastiskt gensvar från våra kunder. För att möta ökat intresse för våra tjänster behöver vi växa ytterligare och bli fler medarbetare. På HR support har du fem kollegor med mer än 50 års erfarenhet inom HR och som gladeligen delar med sig till varandra. Vi är det lilla företaget som befinner sig i en stark tillväxtfas som kan ge dig stora möjligheter att vara med och utveckla det interna arbetet och företagets riktning framåt.

HR Support ger ett professionellt stöd till våra kunder och vi finns där kunderna är. Eftersom det är kundens behov som styr vår vardag varierar uppdragen. Det kan vara allt från att ta fram ett strategiskt material, att coacha chefer till operativt HR arbete. Med andra ord – du får stor spännvidd i uppdragen.

Vi söker dig som är självgående och tar egna initiativ. Du är konsulten som har förmåga att snabbt kunna växla fokus och prestigelöst delar med dig av din kunskap. Du är utbildad inom HR och har cirka 3-5 års erfarenhet av operativt och strategiskt HR-arbete. Arbetet ger frihet och du erbjuds ett arbete med stor flexibilietet. Som person är du konsulten som arbetar självgående, du är lösningsfokuserad och sätter kunden i fokus. För den som vill och vågar satsa finns det stora utvecklingsmöjligheter.

För tjänsten krävs det att du har B-körkort och tillgång till bil. Kontakta Erika Werme på 070-144 74 38 eller

Välkommen med din ansökan