För kunds räkning söker vi

Ekonomiansvarig

Är Du duktig på ekonomi och känner en utmaning i att hantera ekonomiuppgifter i stort och smått. Nu söker ett av Norrköpings snabbast växande installationsföretag inom el, tele och data en ekonomiansvarig. Företaget har idag ca 30 medarbetare och är i starkt tillväxt.

 


Som ekonomiansvarig har du en central roll och du är en tydlig del av bolagets verksamhet. Du har ett övergripande helhetsansvar för ekonomiarbetet. Idag sköts redovisningen av extern part där du ansvararar för att plocka hem detta och implementera rutiner och processer i verksamheten. Tjänsten är på heltid och placering i Norrköping.

Arbetsbeskrivning

- Kund- och leverantörsreskontra
- Löpande redovisning/bokföring samt avstämningar
- Upprättande av månadsbokslut
- Skatt och momsrapportering
Arbete sker i modernt affärssystem med EDI-hantering där mycket av arbetet är helt digitaliserat.

Profilbeskrivning

Vi tror att du har arbetat med ekonomi under ett par års tid och är nu redo att ta nästa steg som innebär ett helhetsansvar.

- 3-5 års god erfarenhet av likandande arbetsuppgifter
- Du ska kunna arbeta självständigt och noggrant i din roll
- Van att arbeta i en föränderlig miljö
- Du är en van användare av Excel
- Goda kunskaper i att uttrycka till i både tal och skrift

Som person är du flexibel och har god förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter och har en nyfiken inställning med ett kritiskt tänkande. Du har en uttalad vilja att kartlägga processer och drivs målmedvetet av att utveckla och förbättra verksamheten och arbetssätt samt är ett proaktivt stöd för chefer och medarbetare. Tjänsten är verksamhetsnära och innebär många kontakter, internt som externt. Det är viktigt att du är kommunikativ, social och drivande som uppskattar möjligheten till många kontaktytor.

Meriterande

Har du erfarenhet inom installationsbranschen är detta meriterande. Då företaget är certifierade för ISO 9001, 14001 och OHSAS 18001 är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom ledningssystem. I arbetet kan lönehantering komma bli aktuellt så har du kompetens inom detta är det givetvis meriterande men inte ett krav.

Ansökan

Stämmer detta in på dig? Företaget samarbetar med HR Support i denna rekrytering så din ansökan skickar du till [email protected] Du är även välkommen med frågor på samma email. Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast 20 november 2019.