Alla kunder är lika viktiga för oss
- stora som små

HR Support vänder sig till små och medelstora företag som har behov av HR, det kan vara allt från kortare interimlösningar, HR-projekt eller helt enkelt kan vi vara ert företags HR-resurs, i den omfattning ni anser att ni har behov av. "Vi på Eberspächer i Nyköping har använt oss av HR Support för att stärka vår HR avdelning under en turbulent period med stora neddragningar. Erika har agerat som vår HR chef i 18 månader. Hon har gjort ett fantastiskt jobb, hon har varit ett stort stöd i vår omställning då vi reducerat vår personalstyrka med 70%. Utöver kompetens och struktur har hon spridit god energi och skapat ett bra arbetsklimat under tuffa omständigheter. Utöver Erika har vi också använt oss av Nina som support, hon har varit ett stort stöd i den dagliga driften samt arbetat med struktur så som utbildningspaket och chefsstöd.

Det var ett lyckokast för oss att få in Erika och delar av hennes team under denna tid. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster. Grym support.”

Fredrik Zöögling -  VD Eberspächer

"HR Support har ett effektivt arbetssätt och supportar oss på TRR när behov uppstår. Det utför ett kvalitativt arbete som till 101% motsvarar våra förväntningar"

Stefan Rybom - TRR

"HR Support har varit ett mycket värdefullt stöd i Lundbergs arbete med att se över vår organisationsstruktur i allmänhet och vår HR-struktur i synnerhet. Stor noggrannhet och integritet kombinerat med stort patos har präglat deras insats."

Roger Ekström - Vice VD Fastighets AB L E Lundberg”Magnentus har vuxit från att ha varit 7 medarbetare för ca 3 år sedan, till ett 50-tal i dagsläget i och med Magnentus expansion av vårt fastighetsbestånd och förvärvet av The Lamp Hotel & Restaurant. Detta ställer större krav på HR-kompetens och med det fokus vi har på personal som trivs inom Magnentus-koncernen, är vi kräsna på val av just denna kompetens. Idag hjälper HR-support oss med detta, och vi har hittat rätt partner som förstår vårt behov och vikten av att fortsätta få alla känna den Magnentus-anda som är viktig för mig som ägare, men samtidigt vara bärare av tydlighet på alla områden och lagar detta kräver. Vi är extremt nöjda med HR-support!”

Magnus Malm - Magnentus AB

"När vi på Sims Recycling Solutions AB skulle anlita samarbetspartner inom HR kändes HR Support i Östergötland som ett självklart val. Med HR Support har vi känt stor tillförlitlighet och de har haft ett engagemang utöver det vanliga. De tillför en bred kompetens inom HR och jag rekommenderar HR Support till andra företag som har ett behov av kvalitativ och förstaklassig kompetens inom HR-området - Snyggt jobbat HR Support!"

Håkan Schede - Sims Recycling Solutions AB

"HR Support har agerat som underkonsult åt Wise Consulting och har arbetat i uppdrag som HR Business Partner under en längre period. De har agerat mycket kompetent och effektivt inom HR-området. De har varit mycket omtyckta för sitt engagemang och sin förmåga att snabbt komma in i arbetet hos kund och leverera affärsdriven HR i enlighet med våra värdeord kvalitet och passion. Jag rekommenderar gärna HR Support för liknande tjänster och kommer samarbeta i fler framtida uppdrag"

Louise Lennersten - Wise GroupNågra av våra kunder