Det är vi som är HR Support

På HR Support är vår affärsidé att erbjuda högkvalitativa interim- och konsultlösningar till företag som behöver stöd och utveckling inom Human Resource. Vår vision är att HR Support ska vara det självklara valet till små och medelstora företag i Östergötland. 

Vår värdegrund bygger på att alla som arbetar på HR Support är noga utvalda utifrån kriterierna tillförlitlighet, kvalitet och engagemang.

Vår affärsidé, vision och värdegrund lever självklart vidare - vi strävar alltid efter att överträffa det som förväntas av oss. 

Erika Werme

Ägare / HR Konsult

Med en bakgrund som HR Manager i flertalet större internationella koncernbolag har Erika skaffat sig en bred kunskap och erfarenhet inom HR.  Att snabbt kunna sätta sig in i verksamhet och se vilka utmaningar och strategiska fokusområden som är viktiga är en av hennes styrkor. Affärsnära HR står alltid i fokus där arbetsinsatserna bidrar till kundernas framgång. Erika ger sig alltid in i ett uppdrag med 100% personligt bemötande, passion och resultatfokus.

               "Nya idéer - bättre HR"

Nina Luhtanen

Partner & HR Konsult

Nina är utbildad till beteendevetare inom psykologi. Hon har även läst på Masterprogrammet i Human Resource Management & Development. En av terminerna på Masterprogrammet valde hon att läsa HR i Turkiets huvudstad Ankara -allt för att testa något nytt och spännande! Nina har arbetat med HR sedan 2011 både som personalchef och konsult. Idag har hon fått erfarenhet av bland annat startup av HR funktion, omorganisationer och att snabbt sätta sig in i rollen som interimskonsult. 

 

Sofia Lindblad

HR Konsult

Sofia har studerat Personal- och arbetsvetenskap vid Linköpings universitet.    2015 tog hon en finalplats i Personalvetar SM i Stockholm, där studenternas kompetens möter näringslivets utmaningar inom HR.                Snyggt jobbat Sofia!                                  Flexibilitet i arbetet och variation i arbetsuppgifterna är något som hon värderar högt. Sofia beskriver sig själv som vetgirig och gillar att ställas inför nya utmaningar där man tvingas att tänka nytt. Sofia har erfarenhet av att arbeta globalt och brett inom HR-fältet.                Med nöje och engagemang driver hon projekt framåt.

Lotta Hoff

HR KONSULT

Lottas resa inom HR har gått via search och rekrytering där hon med varje ny roll adderat något nytt, -först som personalansvarig, sedan vidare in i organisation och ledarskap och efterhand byggt på med fler och fler HR-frågor.  Ett stort intresse är Work Life Balance och att arbeta med grupper. Även förändring och ledarskap med fokus på att  ”lyssna mellan raderna” intresserar henne. Lotta har tidigare arbetat som Rekryteringskonsult, Coach, HR specialist, HR konsult samt inom Talent Acquisition och Employer Branding. Med en bred utbildning som personalvetare entrar Lotta scenen med ett stort driv, engagemang och med nya innovativa tankesätt.